Müjgan ALİM - Müdür Yardımcısı

İstanbul Bayrampaşa doğumlu olup, İlkokulu Oğuzhan İlkokulu´nda tamamladıktan sonra ortaokul ve liseyi Sağmalcılar Lisesi´nde okudu. Marmara Üniversitesi´nde üniversite eğitimini tamamlamıştır.Daha sonra Marmara Üniversitesi ve Sebahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Bilimleri´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır.2006 yılında Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak Uzman Öğretmen olmuştur.1997 yılında İstanbul Bayrampaşa Fetihtepe  İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik görevine başladı.İki yıl öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 1999 yılında aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.Sırayla 2004-2013 yılları arasında Bayrampaşa Mustafa Itri İlköğretim Okulu´nda , 2013-2014 Bayrampaşa İlkokulu´nda, 2016 -2021  Bayrampaşa Hacı İlbey İlkokulu´nda müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.2021 yılında Tuna İlkokulu´na atandı.Evli ve iki çocuklu olup halen bu okulda görevine devam etmektedir.

(212) 417 8333 Eposta