İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Tuna İlkokulu

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızla Prof. Dr. Fuat Sezgin İslâm Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı ve Kırıkkale Üniversitesi arasında 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri iş birliği protokolü imzalandı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü´nün Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası konulu 20.12.2018 tarih ve 24558553 sayılı yazısı ve ekleri ilişiktedir.

Ock

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilgi yazısında; 2-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Havacılık Müzesinde Ulusal Robotik ve Kodlama Festivali gerçekleştirileceğini bildirmiştir.

Bu kapsamda okulunuzda Robotik Lig (FRC) projesi yapmış, ulusal ya da uluslararası herhangi bir turnuvaya katılmış ve çalışmalarını Bakırköy III. Robotik ve Kodlama Festivalinde sergilemek isteyenlerin; https://bit.ly/2VSB0Nc linkinden 11 Şubat 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dönüş yapmaları gerekmektedir.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okullararası Satranç İl Birinciliği Yarışmaları 14-17 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul 1.Bölge (Üsküdar), 2.Bölge (Kağıthane) ve 3. Bölge (Beylikdüzü) merkezlerinde Minikler-Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde düzenlenecektir.

Ock

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Resim, Fotoğraf ve Mektup Yarışması (Erguvan Çevre ve Şehircilik Ödülleri)" konulu ilgi yazısı ve ekleri ilişiktedir.

Ock

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğümüzün 2023 Eğitim Vizyonu İstanbul Çalıştayı, Çarşamba günü Sabancı Öğretmenevi’nde yapılacak.

Ock

İstanbul ili Sarıyer ilçesinde faaliyette bulunan Türk Epilepsi ile Savaş Derneğinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılında, epilepsiden etkilenen bireyleri ve ailelerini birleştirmek amacıyla Türkiye geneli resmî/özel tüm okullardaki epilepsi ile yaşayan 6-16 yaş arası öğrencilere yönelik, ekli şartname esasları doğrultusunda Epilepsi ve Ben konulu "Resim Yarışması" düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri ektedir.

Ock

Güngören İlçemizde faaliyette bulunan Özel Güngören Mektebim İlkokulu, Ortaokulu  Müdürlüğünün İlimizde bulunan resmi/özel ilkokul-ortaokul  Müdürlüklerine bursluluk sınavı düzenleme talebinin uygun görüldüğüne ilişkin Valilik Makamının ilgi (a) Oluru ve şartname yazımız ekindedir.

Ock

Beylikdüzü İlçemizde aynı kampüs içerisinde faaliyette bulunan Özel Beylikdüzü Kavaklı Final Ortaokulu, Özel Beylikdüzü Final Fen ve Anadolu Lisesi  Müdürlüklerinin  ilgi (e, (f) yazıları doğrultusunda İl geneli Resmi/Özel Okullarda öğrenim gören 4,5,6,7,8,9,10. ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik 23-24 ŞUBAT 2019 tarihlerinde bursluluk sınavı düzenleme taleplerinin uygun görüldüğüne dair ilgi (c), (d) Valilik Olur´ları ilişiktedir.

Ock

Bahçelievler  İlçemizde faaliyet gösteren Özel Şevkat Vakfı Özel Şefkat İlkokulu ve Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılı için eğitim bursu vereceği ve bu kapsamda İlimiz geneli 4, 5, 6, 7. Sınıflara yönelik 02/03/2019 tarihinde bursluluk sınavı yapılacağına ilişkin ilgi (a) yazı ve Valilik oluru ilişiktedir.