İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Tuna İlkokulu

Ağu

2018 Merkezi ve Yerel Yerleştirme Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuru Giriş Ekranı Açıldı.

Ağu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Tem

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.

Tem

MEB, direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavı kılavuzunu yayımladı.

15 Temmuz Ruhuyla
Haydi Bayrampaşa, Haydi İstanbul

#15TemmuzDestanı ‘nın yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla #15Temmuz Pazar Saat:21.00’de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşuyoruz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Bilim Olimpiyatları Projesi kapsamında  ilimiz genelindeki resmi / özel ilk ve ortaöğretim okullarında devam etmekte olan öğrencilerin katılımıyla, 03/05/2018 tarihinde ´´İstanbul Bilim Olimpiyatları´´ yarışmasına öğrencilerimiz katılım gösterdi. Öğrencimiz İlçe 1.si oldu.

Haz

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü yarışma duyurusudur... Tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekleriz...