İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Tuna İlkokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, "Bakanlık olarak okul dışında kalmış 18 yaşın üzerindeki vatandaşlarımıza 4 bin çeşit kurs veriyoruz. Gelin buradan ayrılmayın. Bakanlığımızın Halk Eğitimi Merkezleri aracılığıyla açtığı bu kurslara devam edin, refah düzeyinizin daha da artacağını göreceksiniz." dedi.

May

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 584 bin öğretmen ataması gerçekleştirildiğini belirterek, "Şu anda 25 bin öğretmenimizin mülakat süreci, alım işlemleri devam ediyor. Eylülde 25 bin öğretmen de bizim eğitim ailemizle buluştuğunda 610 binin üzerindeki öğretmenin sadece 16 yıllık süre içerisinde atamasını gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran’da yapılacak LGS’ye giriş belgeleri açıklandı.

MEB okullaşma verilerini açıkladı

May

APRSAF-25 Poster Yarışması (Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürlüğü)

May

Milli Eğitim Bakanlığı MEBBİS sınav görevi istekleri ekranında, 2 yeni sınav görevi daha öğretmenlerin tercihlerine açıldı.