İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Tuna İlkokulu

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Bilim Olimpiyatları Projesi kapsamında  ilimiz genelindeki resmi / özel ilk ve ortaöğretim okullarında devam etmekte olan öğrencilerin katılımıyla, 03/05/2018 tarihinde ´´İstanbul Bilim Olimpiyatları´´ yarışmasına öğrencilerimiz katılım göstermiştik. Okulumuz ALMİR LEVENT CANAN, Bayrampaşa İlçe 1.si oldu.

Ekm

Topkapı Trafik Eğitim Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında ilgili yönetmelik ve standartlara uygun trafiğe kapalı alanlarda trafik eğitim parkları oluşturulmuştur. Bu kapsamda yürütülmekte olan trafik eğitimi ve toplumu bilinçlendirme çalışmalarından maksimum düzeyde verim alınması ve ölçülebilir düzeyde kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulmuştur.

Ekm

Okulumuza Ziyaret... İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lezgi Buldu, Bayrampaşa İlkokulu Müdürü Suat Mamur, Cevatpaşa Ortaokulu Ertaş Erdoğan, Mehmet Akif İnan Ortaokulu Müdürü Güner Şengüler okulumuza ziyaret ettiler. Güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz...

Ekm

Tuna İlkokulu Okul Öncesi Minik Dahiler Sınıfı Kesme-Yapıştırma-El Baskısı Sanat Etkinliği Çalışmaları

Ekm

15 Temmuz 2016´da gerçekleştirilen ayaklanmada Vatanımıza saldıranlara siper olan, Zalimin karşısında dik duran, Namusumuzu çiğnetmeyen, Ezanlarımızı susturmak için el uzatanların ellerini kıran AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ anıyoruz.

Ekm

Tuna İlkokulu Okul Öncesi Minik Dahiler Sınıfı Öğrencileri Boyama Çalışmaları.